Sinterklaaswandeling

Nog precies
en de Sinterklaaswandeling gaat weer van start te Moerbeke

Wie zijn wij en wat is onze opdracht?

De wandelclub draagt de naam: “Wandelclub De Lachende Klomp”.

De wandelclub werd op 1 september 1973 opgericht en erkend en heeft tot doel, de wandelsport te propaganderen en deze te stimuleren, en mee te beoefenen.

Op heden telt onze vereniging zo’n 360 leden verspreid over het ganse Waasland en daarbuiten.

We organiseren 4 wandelingen, Pannekoekentocht in Sint-Niklaas (februari), Wase Poldertochten in Sint-Gillis-Waas (juni), Barbierbeektocht te Kruibeke (augustus) en onze Sinterklaaswandeling in Moerbeke (december), waaraan telkens zo’n 1.000 a 1.500 stappers deelnemen.

Verder leggen wij jaarlijks een 10-tal daguitstappen met een bus in naar wandelorganisaties verspreid over het ganse land.Jaarlijks staat er ook een meerdaagse op het programma zoals de voorbije jaren, een 3 of 4-daagse naar Duitsland of een 10-daagse naar Oostenrijk.

Ook organiseren we tal van nevenactiviteiten zoals bedrijfsbezoeken, groepswandelingen voor onze eigen leden en toeristische wandelingen of uitstappen.

We promoten en stimuleren ook het wandelen bij onze burenclubs, door af en toe onze leden gratis te laten inschrijven op hun organisaties. Tenslotte vertegenwoordigen onze burenclubs meer dan 30% van ons deelnemersveld...

 

 

Bezoek onze sponsors (klik op het logo)

Banner

Bezoek onze sponsors (klik op het logo)

Banner

Bezoek onze sponsors (klik op het logo)

Banner