Sinterklaaswandeling

Nog precies
en de Sinterklaaswandeling gaat weer van start te Moerbeke

Jubileumwandeling "45 jaar D.L.K."
33e Wase Poldertocht 10 juni 2018 (incl. foto's) 

DLK 45Onze vereniging had vooraf kosten nog moeite gespaart om onze 45e verjaardag een extra feestelijk tintje mee te geven. De vele duizenden wandelaars die ons jaar na jaar bezoeken mochten ook van ons jubileum mee genieten.

Onze trouwe sponsor, Den Ouden Advokaat, was ook dit jaar van de partij om onze deelnemers te verwennen met een heerlijk proevertje en kwam zelfs in familieverband afgezakt uit het verre West-Vlaanderen om hun heerlijk gamma aan advocaat-producten te promoten. Onze vereniging deed er nog een schepje bovenop met een mooie pen en een regenponcho bovenenop voor alle deelnemers. De sfeer in de vertrekzaal werd bovendien verzorgd door onze gelegenheidsmuzikant Julien, voor één dagje weggeplukt uit een naburige, bevriende wandelvereniging.

Alles zat goed en het stond vooraf in de sterren geschreven dat we op deze dag een beetje clubgeschiedenis gingen schrijven. Amper 8 wandelorganisaties in Vlaanderen waarvan slechts één in Oost-Vlaanderen, onze jarenlange inzet om verenigingen over gans België met een bus te bezoeken werd vandaag beloont met 8 busbezoeken, drie grote verenigingen die een promocampagne voerden om ons te bezoeken, en last but not least, ook de weersomstandigheden waren zeer gunstig. Dit alles resulteerde in een nooit eerder behaald aantal van 2.252 deelnemers.

Zowat iedereen was (zoals gewoonlijk) ook vol lof over de mooie en zeer goed uitgepijlde omlopen, het resultaat van een klein en (maar o zo belangrijk) gedreven team aan medewerkers.

Ook onze medewerkers in de vertrekzaal en de rustposten, parking enz. hebben vandaag het uiterste van zichzelf gegeven om het onze wandeklaars naar de zin te maken. Het was bij wijlen dubbel plooien om de stroom naar behoren op te vangen en de wachttijden zoveel als mogelijk te beperken. Maar we zijn er dank zij onze vele tientallen medewerkers opnieuw in geslaagd om zowat alle deelnemers met een zeer goed gevoel naar huis terug te laten keren.

Nogmaals dank aan de meer dan 2200 deelnemers voor hun inbreng bij dit stukje clubgeschiedenis.

Maar, genoeg lof over onszelf, we geven hieronder het onafhankelijk verslagje mee uit de Wandelgazette en we maken opnieuw rendez vous op onze volgende organisatie, de Barbierbeek te Kruibeke en opnieuw maken de gratis regenponcho's deel uit van de ontvangst bij inschrijving. Afspraak op 19 augustus te Kruibeke.

 

   Foto's  Foto's
 Klassement 10/06  Organisatie  René Depuydt 

 Verslag Wandelgazette

 (Frans D'Haeyere)

 Frans D'Haeyere
 Patrick M.
 Frans Deflem
 Marianne Haverhals
 Danny en Tiny
 Hans B.
 Rita D. S.  Patrick & Juanita
 
 

Bezoek onze sponsors (klik op het logo)

Banner

Bezoek onze sponsors (klik op het logo)

Banner

Bezoek onze sponsors (klik op het logo)

Banner