Sinterklaaswandeling

Nog precies
en de Sinterklaaswandeling gaat weer van start te Moerbeke

 

Pannenkoekentocht 11 februari 2018 (incl. foto's)

45 jrDe kop is er af, de eerste organisatie van ons jubileumjaar "45 jaar Wandelclub De Lachende Klomp" ligt achter de rug. Met enige fierheid kunnen we zeggen dat we mogen terugblikken op een mooie en goed verzorgde organisatie. 

Door de regen in de vroege ochtend kwam alles wat traag op gang, doch in de voormiddag werd het steeds drukker en drukker. 

Onze organisatie kreeg nog wat extra cachet door het bezoek dat we mochten ontvangen van onze wandelvrienden van WSV Mol en Trip Trap Kumtich die beide met een grote afvaardiging afzakten naar Sint-Niklaas. In één klap hebben we weeral twee mooie busuitstappen op onze agenda staan voor 2019.

Ook zeer opmerkelijk was het bezoek dat we mochten ontvangen van 119 sportievelingen van Volvo Gent. Dat een bedrijf, naast zijn dagelijkse activiteiten, ook nog zoveel mensen kan motiveren om in het weekend, de naam van de firma op een sportieve manier naar buiten te brengen is zeer bewonderenswaardig.

We hopen dat ze net zoals de vele honderden deelnemers hebben kunnen genieten van het mooie en zeer verzorgde parkoers. Opnieuw en zoals bijna altijd mochten we ook nu weer veel lof ontvangen over de hele organisatie, en dat weerom door de vrijwillige inzet van onze tientallen medewerkers, waarvoor onze hartelijke dank. Ook nog een extra pluim voor onze pannenkoekenbakkers die bijna 12 u aan één stuk door boven de bakplaat gehangen hebben. Ik denk dat die mannen de eerste tijd geen pannnenkoeken meer kunnen zien.

Dank zij een aantal ijverige fotografen kunnen we nu nog verder genieten van deze organisatie.

Nu kunnen we weer verder aan de slag voor de voorbereidingen van onze Jubileumwandeling die doorgaat op 10 juni in Sint-Gillis-Waas. Ter gelegenheid van ons 45-jarige jubileum, gaan we nog wat extra inspanningen doen om er een feestelijke editie van te maken. Alle info verschijnt tijdig op deze website.

Tot dan?

 

   Foto's
 Luc Weemaes (organisatie)
    Danny & Tiny
 Clubklassement  Pannenkoekentocht  Dirk De Wree
 
Willy en Mary 
 Rita DS
Marianne Haverhals
Nick T
 

Bezoek onze sponsors (klik op het logo)

Banner

Bezoek onze sponsors (klik op het logo)

Banner

Bezoek onze sponsors (klik op het logo)

Banner