Sinterklaaswandeling

Nog precies
en de Sinterklaaswandeling gaat weer van start te Moerbeke

Pannenkoekentocht voor medewerkers

04 februari 2018 (incl. foto's) 

PKT medew 18 1De weergoden waren ons vandaag bijzonder goed gezind. Met 37 medewerkers kwamen wij samen op de parking van de Ster om de afstap te doen van onze Pannenkoekentocht. Het is voor velen van ons een ideale gelegenheid om dit parkoers eens met eigen ogen te verkennen. Volgende week zondag is het Pannenkoekentocht voor iedereen en dan hebben wij daarvoor geen kans. Wij hopen dan ook die dag druk in de weer te zijn om de wandelaars die ons zullen bezoeken in de optimale omstandigheden te mogen verwelkomen. Dus vandaag : genieten maar !

Traditioneel worden vandaag onze medewerkers in de watten gelegd. Het is een gelegenheid om ook eens tezamen te wandelen en te genieten van het mooie parkoers en de prachtige natuur. André had een mooie opsplitsing gemaakt zodat op tijd en stond een rustpauze kon ingelast worden en dit gaf ook de gelegenheid om een korter of langer parkoers te stappen.

PKT medew 18 2De rustpauze is steeds een aangenaam moment tijdens deze uitstap. Thee of koffie, iets fris, iets om te knabbelen, een lichte of donkere schnaps of een Jaeger thee. Alles komt aan bod. Het zonnetje deed deugd en iedereen genoot. Hierbij mag alvast iedereen bedankt worden die mee geholpen heeft om dit vlot te laten verlopen. De mannen van het magazijn, de voerders, zij die gezorgd hebben voor spijs en drank.
PKT medew 18 4Over het parkoers kunnen we kort zijn. De vele foto’s spreken voor zich maar het mag reeds gezegd worden dat de wandelaars die ons zondag zullen bezoeken zeker aangenaam verrast zullen zijn over het aangeboden parkoers. De mooiste plekjes die beschikbaar zijn komen allemaal aan bod.
Onze meegebrachte boterhammetjes konden we nuttigen in café De Roos te Haasdonk. Het was wel even drummen maar uiteindelijk kon iedereen een plaatsje bemachtigen. Het rondje van de club, even een toiletbezoek en we konden vertrekken voor het tweede deel.
PKT medew 18 3Wat gaat de tijd toch snel als men onderweg een praatje kan maken. Voor we het goed en wel beseften kwamen we in de buurt van de tweede tussenstop. Een heerlijke geur kwam ons tegemoet. Verrassing ! Frank en Rita hadden er hun tentje opgeslagen en waren al volop heerlijke pannenkoeken aan het bakken. Iedereen glunderde op deze welgekomen traktatie. De pannenkoeken gingen vlotjes van de hand en er was geen gebrek. Iedereen kon zijn buikje rond eten. En ze werden eer aangedaan. Het eigen ontworpen en gemaakte bakvuur doorstond glansrijk zijn vuurdoop.
PKT medew 18 5Het geheime recept van het beslag werd goedgekeurd. Frank en Rita : voor dit originele idee en voor de gedane inspanning, van ons allen een dikke proficiat. Het ter plaatse gebrachte bedankingslied is jullie van harte gegund. Top!
Nog enkele kilometers en zo kwamen we via de Ster terug aan de parking. Zij die nog wilden konden nog meegaan naar café De Roos waar onze club nog twee rondjes gaf om af te sluiten. Het was er nog gezellig en iedereen kon op zijn manier deze aangename wandeldag verwerken. Bij deze mogen we iedereen bedanken die erbij was voor deze afstap voor medewerkers. Vertel het voort en als je de kans hebt, wees erbij.

   

 Verslag:  Secretariaat
 Foto's  Luc Weemaes

 

 

 

 

 

Bezoek onze sponsors (klik op het logo)

Banner

Bezoek onze sponsors (klik op het logo)

Banner

Bezoek onze sponsors (klik op het logo)

Banner