Sinterklaaswandeling

Nog precies
en de Sinterklaaswandeling gaat weer van start te Moerbeke

Sinterklaaswandeling 04 december 2016 (incl. foto's)

FonsBeste Sint (Fons),

 

Na 27 jaar trouwe dienst heb U voor een waardige opvolger gezorgd. We begrijpen dat de reis die U telkenmale maakte, vanuit het verre Spanje naar ons mooie Waasland, om aanwezig te zijn op de tocht die Uw naam draagt niet in de kleren kruipt. U kwam ons telkens een ganse dag vervoegen om onze medewerkers, al onze wandelaars en zeker de aanwezige kinderen te laten zien dat een opbeurend woordje, een aanstekelijke glimlach en een gezonde dosis mensenkennis in deze tijd broodnodig is en sterk gewaardeerd word. Uw dikke boek heb ik nooit gezien maar U kende Uw pappenheimers door en door. U was zelf sterk vergroeid met de wandelsport en wist met een kwinkslag de dag voor iedereen goed te maken. Geniet van de welverdiende rust en nogmaals bedankt voor Uw jarenlange inzet, Uw wijze woorden en Uw trouwe aanwezigheid.

 

 

Beste Sint (Jan),

 

Vooreerst erg bedankt om de staf van Uw voorganger te willen overnemen. Het voorbije jaar vielen gaandeweg alle puzzelstukjes mooi in mekaar. Stond het in de sterren geschreven ? Wie weet ! Alles verliep vlekkeloos. Uw voorganger was het voorbije jaar een trouwe metgezel die U alle kneepjes Klaas 16 1van het Sintenvak aanleerde en U inspireerde om deze mooi taak verder te zetten. Dat zorgt ervoor dat onze Sinterklaaswandeling verder kan uitgroeien tot een begrip in het Waasland en door Uw aanwezigheid vele mensen aantrekt om deze dag bij ons door te brengen.

 

Beste Pieten,

 

Telkens jullie tezamen met de Sint de zaal betreden fleurt iedereen op. Jullie aanwezigheid , jullie aanstekelijke glimlach en jullie guitige optreden maakt voor velen de dag goed. Het met gulle hand uitdelen van snoepjes komt bij iedereen goed over. Jullie zijn waardige begeleiders van de Sint en we zagen dat de overgang vlekkeloos is verlopen als waren jullie één grote familie van mekaar (?). Bedankt.

 

Beste Klaas-Mobiel,

 

Ook voor jou was het even wennen. Je begeleid dan ook al gans die jaren de Sint langs het gehele parkoers. Dit gebruik is zeer sterk gewaardeerd door onze wandelaars en door onze medewerkers op de verschillende rustposten. Het getuigt van een waardering voor al diegenen die bij ons komen wandelen en een waardering voor al onze medewerkers die onze rustposten bemannen. Zij houden erg veel van deze traditie en weten dit elk jaar meer en meer te appreciëren. De tijd die je hiervoor uittrekt is een waardevolle tijd en dit gebruik mag zeker niet verloren gaan. Bedankt !

 


Klaas 16 2
Beste parkoersmannen en trouwe helpers,Klaas 16 3

 

Wij gaan eind januari 2017 met alle medewerkers jullie parkoers van de Sinterklaaswandeling afstappen. Wij zijn allen oprecht blij om dit te kunnen doen. Als we aan het werk zijn in de startzaal en de verschillende rustposten en we horen de vele wandelaars die zich in superlatieven uitspreken over jullie werk, als we de dag erna de vele mooie fotoreportages bekijken op onze website, dan gaat ons hart bloeden dat we er niet bij waren. En nu krijgen we de kans om al dit moois met eigen ogen te ervaren. We zullen er zijn en we zullen ervan genieten. We zullen dan ook het volle respect hebben voor wat er telkens nodig is om de verschillende afstanden en lussen aan mekaar te breien om al het moois dat het gebied rond Moerbeke-Waas te bieden heeft te bewandelen. Bedankt om deze zware taak telkens op jullie schouders te nemen.

 

Beste medewerkers (en dat zijn er telkens zovele),

 

Het is voor ons telkenmale plezierig te zien hoe alle taken die een wandelorganisatie met zich meebrengt door jullie opgenomen wordt. Het is niet evident. Het vraagt telkens om een totale inzet die dag, en voor sommigen ook de dag ervoor, om bij de drukte die we gisteren gekend hebben toch een ganse dag in het getouw te zijn. Wij weten het. Voor de meesten is hun taak een routine omdat zij het al zovele jaren doen. Maar toch. Het vraagt om onze grootste waardering voor hun werk. Het is pas als men er zelf instaat dat men beseft wat het is. En de taken zijn uiteenlopend. Er is van alles te doen, soms routine, soms improviseren. Maar als men dan ziet dat er telkens handen zijn die zulke momenten opvangen, dan schept dit voldoening en vertrouwen. Vertrouwen voor de toekomst waar we altijd een beroep zullen moeten doen op deze vrijwilligers. Zonder jullie houdt een club op te bestaan. Zonder jullie kunnen wij geen organisaties meer opzetten om onze mooie wandelsport in ons mooie Waasland aan de wandelaars van einde en ver aan te bieden. Super bedankt !

Medew1Medew2Medew3 

Beste leden van Wandelclub De Lachende Klomp,Stapp1

 

Vanuit het secretariaat , een welgemeende dank voor jullie inspanning om de hernieuwing van jullie lidmaatschap jaar na jaar vlotter te laten verlopen. De wisselwerking tussen de gegevens die we van jullie vragen en krijgen, en de actieve interactie tussen voorzitter, penningmeester en secretariaat werpt zijn vruchten af. Neem als voorbeeld de mutualiteitsformulieren. Zo goed als 100 % is op voorhand aangemaakt en wordt tezamen met de lidkaart meegegeven. Geen verlies van tijd meer om ter plaatse alles in te vullen. Ook het op voorhand betalen van het lidgeld is een schot in de roos. Ik denk dat we rond de 80 % zitten van leden die op voorhand betalen. Pakketje nemen, overlopen of alles er in zit en hupsake, iedereen tevreden. Bedankt hiervoor.

 

Stapp2Beste burenclubs, wandelaars en individuelen,

 

Zoals steeds zijn jullie in grote getale opgekomen om op onze laatste tocht van het jaar aanwezig te zijn bij ons te Moerbeke-Waas. Het doet ons werkelijk altijd veel plezier om jullie te ontmoeten. Door de drukte is er soms geen tijd om eens een langer woordje te plaatsen dan een goede dag en bedankt , maar wees gerust, we weten dat jullie er waren en dit blijft in ons achterhoofd zeker hangen. Het is steeds een hart onder de riem dat jullie er waren. Het doet deugd. Door het mooie weer van gisteren werd dit nog meer benadrukt. De gezelligheid in de startzaal en rustposten, gecombineerd met een aangename wandeling is voor ons die dit alles organiseren top. Het spoort nog meer aan om buiten te komen en lokt dan ook vele wandelaars die niet bij een club aangesloten zijn om mee te komen genieten van het gepresteerde werk door onze club.

 

Beste al die wij nog moeten vernoemen en al die wij vergeten zouden zijn,

Bedankt aan de sponsor van de mandarijntjes en onze leden die dit voor mekaar kregen. Het vitamientje voor onderweg smaakt. Bedankt aan al diegenen die ons een goede raad zijn komen influisteren. Bedankt aan allen voor jullie begrip bij zaken die buiten onze wil niet juist verlopen. Bedankt iedereen !

 

Klaas 15 7

 Klassementen:

 Klassement 06/12  Totaalklassement 2016

 Verslag:

Secretariaat D.L.K.

Verslag Frans D'Haeyere (Wandelgazette)

 Foto's:

 Luc Weemaes

 Kendra De Smedt

 Frans D'Haeyere

 Monique Oste

 Marc Lauwaert

 

 

 

 

 

 

 

Bezoek onze sponsors (klik op het logo)

Banner

Bezoek onze sponsors (klik op het logo)

Banner

Bezoek onze sponsors (klik op het logo)

Banner