Sinterklaaswandeling

Nog precies
en de Sinterklaaswandeling gaat weer van start te Moerbeke

Nieuwjaarsbijeenkomst 23 januari 2016 (incl. foto's) 

NJB 2016

Opnieuw mochten we vandaag al diegenen, die ingeschreven hadden voor onze Nieuwjaarsbijeenkomst 2016, ontvangen in een mooie en warm aangeklede refter van SBSO Baken. De tafelzetting was dezelfde maar de tafelversiering getuigde weer van een ongekende inventiviteit. De met geduld gemaakte stukjes gaven perfect weer waar onze club voor staat. Mensen die dezelfde passie delen voor het wandelen maar die ook verbonden zijn in het menselijke aspect dat we willen uitdragen. Een wandelgemeenschap die gedragen wordt door een sterk en samenhorig geheel. Al het aangename delend maar ook blijk geven van een gemeend medeleven indien nodig. Bedankt aan al diegenen die meegeholpen hebben voor de aankleding en bedankt aan al diegenen die dit ten volle weten te appreciëren.


Bij een fris glaasje werden de nodige nieuwjaarswensen uitgesproken maar de boventoon was toch “een goede gezondheid”. Als dat goed zit, dan komt de rest vanzelf. We waren ook bijzonder verheugd om vele nieuwe gezichten te zien. Het doet deugd dat ze erbij willen zijn, vooral omdat het ook een manier is om de club op een andere wijze te leren kennen. En we horen ook graag hun mening over de gang van zaken in onze club.
Bij het officiële gedeelte werd er naar analogie met de vorige jaren een overzicht gegeven van het voorbije jaar, cijfermatig, zowel op wandelvlak als op financieel vlak. En dit is misschien saai, maar het getuigd van respect door ons bestuur voor de vele medewerkers en leden- wandelaars die ook mogen weten waar hun inspanningen toe dienen. Tenslotte zijn zij het die een club doen bestaan. Zonder hen, geen eigen organisaties, geen club.NJB 2016 1Ook de al gekende en geplande zaken voor 2016 werden uit de doeken gedaan. Onze eigen busreizen, afstap, wandeldag enz… kwamen aan bod. Al deze zaken worden in het volgende clubblad van februari uitvoerig behandeld.
Bij de voorstelling van het bestuur 2016, geen verrassingen. Wat we al wisten was dat Fons het bestuur verlaat maar zich verder zal bezighouden met de clubkledij en de “klompjes”. Hij werd bedankt voor de volle 12 jaar inzet in diverse functies binnen het bestuur en de aangeboden fles “Picon” is hem van harte gegund. De functie van ondervoorzitter wordt overgenomen door Freddy. De rest blijft ongewijzigd.
Ondertussen was de traiteur bezig al het lekkers op tafel te zetten zodat we op een gepast uur konden beginnen aan het feestmaal. We hadden gekozen voor een nieuwe leverancier. Het is altijd een zoeken en afwachten en we proberen ook rekening te houden met opmerkingen van de voorbije jaren. Al bij al was het in mijn ogen geslaagd en ik zeg altijd, we kunnen niet meer doen dan ons best. Nu nog afwachten op verdere reacties en dan kunnen we finetunen.NJB 2016 2
Daar de timing van de schepen van sport niet praktisch kon verenigd worden met onze dagorde moesten we op zoek naar een andere “uitreiker” voor onze klompjes. Wie konden we daarvoor niet beter kiezen dan onze Fons. Jarenlang heeft hij zich gekweten aan het fijne werk wat het samenstellen van de klompjes inhoud. Hij deed met alle plezier deze taak en zij die hun klompjes uit zijn handen mochten ontvangen mogen dit beschouwen als een unicum.
Onze huis-DJ kon eraan beginnen. Hij kent zijn pappenheimers door en door en weet als geen andere om iedereen op de dansvloer te krijgen. Alle muziekgenres en dansstijlen passeren de revue, voor elk wat wils. Het was voor mij dan ook een aangename aankondiging als we op de dansvloer gevraagd werden en we onze openingsdans nog eens mochten overdoen. Zwarte Piet zal er toch voor niets hebben tussen gezeten?
De tombola was het punt van de avond waar velen op gewacht hadden. Vele mooie prijzen werden uitgeloot. Iedereen die iets gewonnen had was er blij mee. Ook onze Fons deelde erin mee. Beter kon het niet zijn. Zij die in de lucht mogen zullen nog even moeten wachten maar ze zullen op tijd door onze sponsor gecontacteerd worden.
Rest ons nu nog de zaal op te kuisen. Aan allen die geholpen hebben, nen dikke merci.
Als afsluiter.
Zijn we iets vergeten te melden? Zijn er reacties? Zijn er voorstellen?
We zien met vreugde tegemoet op alles dat binnenkomt.
Bedankt. 

 

Verslag:

  Secretariaat

Foto's:

  Luc Weemaes

 

 

 

 

 

 

 

Bezoek onze sponsors (klik op het logo)

Banner

Bezoek onze sponsors (klik op het logo)

Banner

Bezoek onze sponsors (klik op het logo)

Banner