Sinterklaaswandeling

Nog precies
en de Sinterklaaswandeling gaat weer van start te Moerbeke

30e Wase Poldertocht 14 juni 2015 (incl. foto's)

DOA 2015

Een parel, dat is het symbool voor een 30e jarige verjaardag. Waar kan dit beter gebeuren dan in de parel van het Wase Polderlandschap. Ruim 1600 wandelaars zijn opgedaagd om dit samen met ons een beetje te vieren.
We zijn dan ook iedereen dankbaar om af te zakken naar Sint-Gillis-Waas waar vanuit GC De Route gestart kon worden om alle hoekjes en kantjes van dit prachtige wandelgebied te verkennen.
Vandaag was het ook een test voor onze club i.v.m. het elektronisch inschrijven. Het heeft ons veel informatie gegeven over de praktische kant van dit opzet. Het is even wennen om iedere wandelaar te overtuigen van het belang hiervan. Maar met de inzet van alle wandelclubs, de nieuwe wandelfederatie die start vanaf 1 januari 2016 zal er toekomst gericht een oplossing uit de bus komen waar iedereen voordeel uit haalt. Zodus, met zijn allen positief vooruit.
Het was plezierig binnen te komen in de startzaal. Ruim, mooi van opzet met de versierde tafels, en voldoende plaats om alle nodige faciliteiten op een vlotte manier te bereiken. Laat ons eens even stilstaan wat er allemaal bij komt kijken.


Inschrijving, clubstand, afstempeling, verkoop bonnetjes, koffietoog, aanmaak verse super-smos, bakken van braadworsten, dranktoog, secretariaat.
Dan de stand van onze sponsors, Den Ouden Advokaat en Ballonvaarten De Meyer Franky. Alles was vlot bereikbaar en gaf instant oplossingen voor Vaderdag geschenken.
Onze twee rustposten op de verschillende parkoers. De school de Eeckberger op ‘t Kalf en de school te Meerdonk. Allen bemand door een puike ploeg medewerkers.
Onze medewerkers achter de schermen : keukenploeg, koffie en soep maken en opwarmen, braadworsten bakkers, hondenopvang, transport, parkoersmannen enz, enz…
We kunnen het niet genoeg benadrukken. Onze medewerkers zijn allemaal vrijwilligers die door hun inzet ervoor zorgen dat onze wandelclub kan blijven bestaan. Bij deze nog een hartelijk bedankt.
Er kwamen veel lovende reacties binnen van de wandelaars. Over de parkoers kunnen we niets schrijven maar de foto’s vertellen alles. En hiervoor doen we het. Aan iedereen proberen van een aangename sportieve Wandeldag aan te bieden.
We mochten de dag afsluiten met de vaste belofte van Rika & Francky, de nieuwe zaakvoerders van, “Den Ouden Advokaat” , dat zij hun sponsoring volgend jaar verder zullen zetten en zodat we opnieuw de gratis advocaat-proevertjes aan onze wandelaars kunnen aanbieden.
Nu nog genieten van een eigen vakantie en dan kunnen we er op 23 augustus weer tegenaan voor onze derde wandeltocht van het jaar : onze Barbierbeektocht te Kruibeke.

 

Het secretariaat D.L.K.

 Klassementen
 Klassement 14/06    
 Foto's  Marc Lauwaert
 Willy Palmkoeck
 Anny & Chris
 

Bezoek onze sponsors (klik op het logo)

Banner

Bezoek onze sponsors (klik op het logo)

Banner

Bezoek onze sponsors (klik op het logo)

Banner