Sinterklaaswandeling

Nog precies
en de Sinterklaaswandeling gaat weer van start te Moerbeke

4-daagseWaldbreitbach (D) 14 tot 17 mei 2015 (incl. foto's)

HotelzurPostVoor onze 4-daagse wandelvakantuie, editie 2015 trokken we met onze Klompjes voor het eerst naar het Duitse Waldbreitbach, gelegen in de deelstaat Rijnland-Palts, tussen Bonn en Koblenz.

Onze keuze voor ons verblijf in Hotel zur Post, bleek een voltreffer te zijn. Een mooi hotel met een zeer goede en propere accommodatie, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel en een heerlijke keuken. Met een team van onze Raad van Bestuut en de hulp van nog enkele dames werkten we tijdens een plaatsbezoek van, enkele dagen, een zeer mooi programma uit, waarbij onze deelnemers dagelijks de keuze hadden uit een toeristisch- of een wandelprogramma.

Negen maanden op voorhand was deze uitstap op drie dagen tijd volledig volzet en we trokken op 14 mei met maar liefst 68 Klompjes naar het Wiedtal, waar de Wiedweg, de Westerwaldsteig en de Rheinsteig, allen lange afstands wandelpaden, elkaar ontmoeten.

Ondanks de minder goede weersvoorspellingen hielden we het vier dagen droog en konden we onze geplande activiteiten zonder regenkledij of paraplu afwerken.

Zoals gewoonlijk was de sfeer onder onze medereizigers super-gezellig en voor het eerst werd er op voorstel van één van onze medereizigers een heuse zangavond georganisseerd. "De Klompjes zingen" was onverwachts zo'n succes dat de andere gasten verbaast kwamen kijken en meeluisteren. Het Songfestival gaan we nooit winnen, maar de plannen voor een volgende editie zijn nu al in de maak...
Ondanks dat er nog geen volgende reis op de planning staat, hebben zich nu al meerdere Klompjes laten noteren voor een eventuele deelname.
Onder het motto van "Één beeld zegt meer dan 1.000 woorden" verwijzen we graag naar de diverse fotoalbums via de links hieronder.
Aan iedereen die een bijdrage leverde aan deze succesvierdaagse, een dikke merci !

 

 Foto's   Luc Weemaes  Ronny De Gruyter   Monique Oste (1)
 Luc Verhoeven    Monique Oste (2)
     Monique Oste (3)
 

 

 Monique Oste (4)
 

Bezoek onze sponsors (klik op het logo)

Banner

Bezoek onze sponsors (klik op het logo)

Banner

Bezoek onze sponsors (klik op het logo)

Banner