Sinterklaaswandeling

Nog precies
en de Sinterklaaswandeling gaat weer van start te Moerbeke

Busreis Diest: 22 februari 2015 (incl. foto's) 

VOS Schaffen: Nationale Wandeldag 2015

DSC 7681Vandaag trokken we met 59 Klompjes naar de Nationale Wandeldag te Diest waar wandelclub VOS Schaffen deze dag organiseerden voor de V.W.F. federatie. Wegens de nakende fusie tussen de drie wandelbonden zou dit de laatste (?) zijn in de huidige vorm. Voor 2016 voorziet men een soort “kick off” wandeldag. Een symbolische start van de nieuwe federatie “Wandelsport Vlaanderen”. Wat dit gaat worden is nog een vraagteken maar zal zoals steeds tijdig worden bekendgemaakt.

De ijzel ’s morgens verraste iedereen een beetje. Opletten op de baan was de boodschap. We vertrokken onder een zich stilaan openende hemel waar af en toe de zon kwam priemen. Naarmate we Diest naderden werd het mistiger en dit is bijna de ganse dag zo gebleven. Alleen in de late middag kregen we een soms deugddoende beetje zon. Maar niet getreurd? We komen naar hier om te wandelen en te genieten van dit evenement.
Alle beschikbare wandelafstanden werden reeds uitvoerig beschreven in ons laatste clubblad zodat bijna iedereen op voorhand zijn keuze had gemaakt.

Het was druk in de startzaal en dat is zo de ganse dag gebleven. Maar toch vond iedereen een plaatsje om even iets te drinken en te eten alvorens van start te gaan. Qua organisatie liep alles wel redelijk vlot.
In de inkomhal stonden verschillende standjes waaronder ook eentje van ons hotel waar we tijdens de 4-daagse wandelvakantie naar toe zouden gaan. Hier werd dan ook met de nodige aandacht halt gehouden.
En dan was iedereen op weg voor een stadswandeling of een keuze van aantal kilometers dat hem of haar het beste lag. Afwisselende omlopen die uiteindelijk iedereen terug naar de startzaal bracht. Hier werd nog bij een laatste drankje bijgepraat over de afgelopen dag en dan ging het richting bus om ons terug te brengen naar ons zoete Waasland.
Namen van de dag waren Anny Van Hoyweghen die ons trakteerde op een versnapering naar aanleiding van haar verjaardag. Herman Van Bogaert die een prijs had bij de pronostiek onder de medewerkers en Keely Daems die de busreis won.
We mogen zeggen dat dit een mooie start was van ons busreizenprogramma voor 2015. Gezien onze bus voor de volgende uitstap naar Nandrin nu reeds volledig volzet is mogen we ook hier terecht van een succes spreken. Aan alle aanwezige Klompjes bedankt voor de deelname.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bezoek onze sponsors (klik op het logo)

Banner

Bezoek onze sponsors (klik op het logo)

Banner

Bezoek onze sponsors (klik op het logo)

Banner