Sinterklaaswandeling

Nog precies
en de Sinterklaaswandeling gaat weer van start te Moerbeke

Nieuwjaarsbijeenkomst 24 jauari 2015 (incl. foto's) 

NJB 2015 2

Binnen veertien dagen zal het er hier anders uitzien. Maar nu is de refter van Buso Baken sfeervol aangekleed, het brute betonnen geweld voorzien van feeërieke blikvangers, mooie bloemstukjes op de feestelijk gedekte tafels die allen in de richting wijzen van waar het gaat gebeuren vanavond.
Bij een fris glaasje worden de laatste nieuwjaarswensen uitgesproken en het allerlaatste nieuws uitgewisseld. Ondertussen worden alle foto’s van de voorbije activiteiten van 2014 geprojecteerd. Wat voor velen een aangenaam terugzien is . Zoals elk jaar verloopt deze avond volgens een vast stramien. Het kan niet anders. Het is immers ook het moment om aan alle leden een overzicht te geven van wat het voorbije jaar is geweest op financieel en wandel/activiteiten gebied. Iedere aanwezige krijgt ook een opsomming van wat het jaar 2015 te bieden heeft.

Het is een respect voor alle medewerkers die actief meehelpen om de motor van onze club, namelijk onze 4 eigen organisaties, draaiende te houden.
Na het officiële gedeelte schuift iedereen aan voor de Breugheltafel. Een lekkere soep warmde iedereen op en de rest volgde probleemloos. Iedereen liet het zichzelf smaken. Nadat de buikjes waren rondgegeten was iedereen klaar om voor de huldiging van onze verdienstelijke klompjes. Schepen Peter Buysrogge nam deze taak op zich en alle afstanden passeerden de revue.
Dan was het even een moment van stilstaan bij de geboorte van het tweede en derde kleinkind van onze voorzitter Luc en penningmeester Godelieve. Reeds drie dagen na geboorte krijgen zij het lidmaatschap van onze wandelclub. Door de leden van de raad van bestuur en alle leden van onze wandelclub wordt een geschenk aangeboden. Ook de fiere grootouders krijgen een passend geschenk. De traditionele suikerbonen mogen niet ontbreken en worden smakelijk opgepeuzeld.
Dessert, rijstpap en vla, komen daarna aan bod en de bakjes troost zijn zeker welkom. Onze bijna huis-DJ Gunther brengt de ambiance op gang. Alle mogelijke muziek en dansstijlen komen aan bod, voor elk wat wils.
Tegen twaalven kijkt iedereen uit naar de tombola waarvoor prachtige prijzen zijn voorzien. De twee hoofdprijzen mogen de lucht in na samenspraak met onze sponsor. Beide waren op het eigenste moment reeds in de wolken.
Nu nog opruimen en dan kan iedereen naar huis. Allen die hierbij geholpen hebben, een dikke Merci.

 

 

Verslag:

  Secretariaat

Foto's:

  Luc Weemaes

 

 

Bezoek onze sponsors (klik op het logo)

Banner

Bezoek onze sponsors (klik op het logo)

Banner

Bezoek onze sponsors (klik op het logo)

Banner