Sinterklaaswandeling

Nog precies
en de Sinterklaaswandeling gaat weer van start te Moerbeke

Busreis Hasselt: 20 september 2014 (incl. foto's) 

Spek- en eierentocht

Bus Hasselt2

Met 50 Lachende Klompjes trokken we op 20 september richting Hasselt voor een tegenbezoek aan De Rakkers voor deelname aan de Spek- en eierentocht. Ondanks een fikse regenbui tijdens de heenreis mochten we toch zowat de ganse dag genieten van een stralend herfstzonnetje.

Enkel de grootste afstanden trokken door het Provinciaal Domein van Bokrijk doch ook de kortere afstanden konden ten volle genieten van de prachtige Limburgse natuurgebieden en bossen.
Na de wandeling konden de snoepers onder ons zich nog uitgebreid te goed doen aan een abdijbiertje, een Limburgs Vloaike of de specialiteit van de dag... een smakelijk bord met spek en eieren.
Als bedanking voor ons bezoek mochten we nog een pakketje Limburgse specialiteiten ontvangen uit handen van de voorzitter. Naar goede gewoonte werd dit pakketje verloot op de terugreis en de gelukkige winnaar deze keer was Betsy die tevreden met het aandenken huiswaarts keerde.
Via onderstaande links vindt je enkele series foto's om terug te blikken op een geslaagde busuitstap en we kijken nu reeds uit naar onze volgende uitstap op 11 oktober naar De Bollekens van Rotselaar...

   

 Foto's

 Luc Weemaes (12 km) 

 Monique Oste (20 km) 

 Luc Verhoeven (30 km) 

 

Bezoek onze sponsors (klik op het logo)

Banner

Bezoek onze sponsors (klik op het logo)

Banner

Bezoek onze sponsors (klik op het logo)

Banner