Sinterklaaswandeling

Nog precies
en de Sinterklaaswandeling gaat weer van start te Moerbeke

29e Wase Poldertocht 01 juni 2014 (incl. foto's)

Pol14 1 (250 x 167)Traag maar zeker, zo ging deze editie van onze Wase Poldertochten deze morgen van start. Het is als een puzzel waar alle stukjes uiteindelijk op die ene dag moeten samenvallen. We werken er allemaal keihard aan om alle stukjes waar we vat op hebben in de beste omstandigheden en op het goede moment te leggen. De anderen vallen en doen de balans in goede of minder goede resultaten overhellen.
Met een resultaat van duizend driehonderd veertig deelnemers mogen we best tevreden zijn als je ziet dat er in de Marching vandaag 15 wandelorganisaties plaats vinden. Wie besluit waar te gaan wandelen ? Dit is een keuze die iedereen voor zichzelf maakt. Soms is er ook een duwtje in de rug door de wandelclub waar ze lid van zijn.


Zo mochten we weer rekenen op een sterke vertegenwoordiging van de Wase burenclubs en een speciale promotie door de Gasthofstappers van De Klinge, de Sint-Michielstappers uit Brecht en de Florastappers uit Gent. Allen bedankt hiervoor.
Twee busbezoeken waren ons toebedeeld. De Limburgse club Sport+Kinrooi die met 35 personen onze kontreien kwamen bewandelen en de Pomona Trotters Welkenraedt die ons spijtig genoeg lieten weten dat hun geplande bezoek niet kon doorgaan wegens ongeval met vrachtwagen op weg naar hier. We hopen voor hun dat iedereen vlug over de opgedane emotie heen is en dat we naar hun bezoek in de toekomst zullen uitkijken.
We mogen zeker al onze medewerkers niet vergeten te bedanken die ons weer enorm geholpen hebben om van deze tocht een geslaagde organisatie te maken. Inderdaad, door het verlengde weekend hadden verscheidene vaste medewerkers afgezegd wegens andere geplande activiteiten. Dat we dan beroep kunnen doen op anderen om ons uit de nood te helpen doet deugd.
Wat hebben ze er weer van gemaakt onze parcoursmeesters? Het aangekondigde aantal afstanden in de Marching werden meer dan verdubbeld. Er was een verscheidenheid aan afstanden zodat iedere wandelaar eventjes nodig had om deze te bestuderen alvorens op stap te gaan. Maar vooral belangrijk, was dat iedereen vol lof terug kwam over het gebodene. Twee rustposten, één te Kemzeke en één in Puivelde, de ene al meer geïmproviseerd als de andere vangen onze wandelaars in de best mogelijke omstandigheden op. Geen sinecure, maar ze doen het toch maar.
Onze reuze-smossen, braadworsten en alle andere lekkernijen werden door onze wandelaars zeer gesmaakt. Het proevertje van advocaat was voor velen de aanleiding om de Wase ambachtelijke producten van Den Ouden Advokaat verder uit te proberen. Menige vader mag dan ook in deze richting een aangepast geschenk voor vaderdag verwachten.
Zijn we nog iemand of iets vergeten? Ja! We staan er soms niet bij stil maar al diegenen die helpen bij de opkuis van de zaal zodat iedereen op tijd naar huis kan: bedankt.
 Bij deze dan aan iedereen nogmaals een dikke merci uit de grond van ons hart.
Tot op onze volgende organisatie in Kruibeke de Barbierbeektocht. Vermeld het in jullie agenda, zondag 17 augustus 2014. 250 x 200 er

Het secretariaat D.L.K.

 Klassementen
 Klassement 01/06    
Foto's  Luc Weemaes  Jens Van Landeghem
 Raphaël De Smet  Marc Lauwaert
 William Palmkoeck
 

Bezoek onze sponsors (klik op het logo)

Banner

Bezoek onze sponsors (klik op het logo)

Banner

Bezoek onze sponsors (klik op het logo)

Banner